Persoonlijk en betrokken dienstverlening in de eigen regio

Wivema Vastgoed, in 1999 opgericht door Wim Veldhuizen, is een makelaarskantoor met korte lijnen en een persoonlijke en betrokken dienstverlening. De opgebouwde ervaring in de vastgoedmarkt binnen de regio Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en de Veluwe, is daarbij een belangrijke meerwaarde.

Medio oktober 2014 is het bedrijf samengegaan met het in 2008 opgerichte Boon Vastgoed & Taxaties, met als drijvende kracht hierachter Margriet Boon. De onderneming is voortgezet onder de vlag van Wivema Vastgoed B.V., een reeds 15 jaar in de markt gevestigde naam.

Wivema Vastgoed is gecertificeerd bij het SCVM en VastgoedCert, voor zowel de woningmakelaardij als bedrijfsmatig -en agrarisch vastgoed. Voorts zijn wij als makelaarskantoor lid van de branche-organisatie VBO. Binnen de regio bedient het makelaarskantoor de complete vastgoedmarkt.

Met wortels in de agrarische sector beschikt Wivema Vastgoed over de nodige expertise en ervaring op het gebied van verkoop en taxatie van agrarisch vastgoed en woningen. Daarnaast heeft het makelaarskantoor zich gespecialiseerd in taxatie, verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed.

Door continu mee te bewegen met de marktomstandigheden en veranderende wet- en regelgeving wil Wivema Vastgoed samen met haar klanten het beste resultaat behalen.

Wivema Vastgoed BV - Woudenbergseweg 66 - 3953 MH Maarsbergen - 0343 43 1260 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.