Taxatie, verkoop en verhuur bedrijfsmatig vastgoed

Als lid van de VBO voor bedrijfsmatig vastgoed kan makelaarskantoor Wivema Vastgoed bouwen op jarenlange ervaring in taxatie van bedrijfsvastgoed en verkoop en verhuur van bedrijfsruimte in de regio Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en de Veluwe.

Taxatie bedrijfsmatig vastgoed

Omdat wij als ervaren taxateur de bedrijfsvastgoedmarkt in onze regio door en door kennen, kunt u erop vertrouwen dat onze taxaties onderbouwd en realistisch zijn.

Verkoop en verhuur van bedrijfsruimte

Bij verhuur en verkoop van bedrijfsruimte komt het er op aan mee te bewegen met de marktomstandigheden en daarbinnen de best mogelijke oplossing zoeken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden waarmee u uw bedrijfspand voor verkoop en verhuur aantrekkelijk in de markt kunt zetten. Daarnaast zorgen we voor een goed juridisch onderlegde koop- / huurovereenkomst.

Bouw op uitgebreide marktkennis en jarenlange ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Wivema Vastgoed BV - Woudenbergseweg 66 - 3953 MH Maarsbergen - 0343 43 1260 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.