Beschrijving

Droomt u ook van een heerlijk leven in de natuur met uw gezin? 
Graag nemen wij u mee naar een prachtige locatie, de Langbroekerdijk 15 a Driebergen – Rijsenburg. Op een idyllische plek in het stiltegebied van Driebergen – Rijsenburg omringd door weidse natuur bieden wij u een fantastische plek om te wonen in het buitengebied op een riant perceel. Deze rustige gelegen vrijstaande woning met aan de voorzijde uitzicht op het Bevenweerdse bos met haar kasteel en verder rondom tussen de weilanden. Voor de natuurliefhebber zijn er in de directe omgeving klompenpaden, fietsroutes en kano mogelijkheden. 
De dorpskernen van zowel Odijk als Driebergen – Rijsenburg zijn eenvoudig te bereiken en hebben tal van voorzieningen en recreatiemogelijkheden, de locatie is ideaal gelegen ten opzichte van de A12 en station Driebergen – Zeist, beiden bevinden zich op circa 10 minuten afstand.  

De woning is omstreeks 1967 gebouwd. De woonoppervlakte bedraagt 145 m², de inhoud van de woning is 499 m3 en dit alles is gelegen op een perceel van circa 14.340 m². Tevens bevindt zich op het perceel nog een stenen schuur en overkapping van in totaal 214 m2. 

Indeling woning
Begane grond:		
Via de entree komt u in de hal, deze geeft toegang tot de meterkast, toilet, trapopgang, twee slaapkamers, een studeerkamer, de badkamer is functioneel te noemen en voorzien van een douche en wastafel. 
De woonkamer is voorzien van een vaste kast en vele raampartijen voor voldoende daglicht, vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken, in de keuken bevindt zich ook de wasmachine aansluiting en kelderkast.

Eerste verdieping:
Grote overloop met cv opstelling en toegang tot de twee slaapkamers welke zijn voorzien van een wastafel. Achter de knieschotten bevindt zich bergruimte. 

Tuin: 
De tuin bevindt zich rondom de woning. Aan de voor- en achterzijde zijn er prachtige uitzichten over de landerijen. Er bevindt zich een vrijstaande, stenen schuur op het perceel met een oppervlakte van 165m2. Naast de schuur is nog een overkapping van 49m2 

Kenmerken:
-	Bouwjaar: circa 1967
-	Woonoppervlakte: 145 m2
-	Perceeloppervlakte: 14.340 m2
-	Levensloopbestendig wonen mogelijk.
-	De woning dient gemoderniseerd te worden.
-	Woning voorzien van elektrische rolluiken.
-	Grote schuur met water en (kracht)stroom aansluiting. 
-	Schuren reeds voorzien van asbestvrije dakbedekking. 

Kadastraal bekend: Gemeente Driebergen - Rijsenburg, Sectie C, Nummers 2540 en 4319.

Aanvaarding: in nader overleg.
Vraagprijs: € 1.200.000,= k.k.

Kenmerken