Wie zijn wij

Wivema Vastgoed, in 1999 opgericht door Wim Veldhuizen, is een makelaarskantoor met korte lijnen en een persoonlijke en betrokken dienstverlening. De opgebouwde ervaring in de vastgoedmarkt binnen de regio Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en de Veluwe, is daarbij een belangrijke meerwaarde.

Wim Veldhuizen wordt in zijn werkzaamheden ondersteund door Elroy Veldhuizen en Ilona Folmer. Ilona is sinds maart 2017 in dienst als medewerker binnendienst en zij ondersteunt Wim waar nodig. Elroy volgt momenteel de opleiding tot makelaar en hij ondersteunt Wim als assistent makelaar sinds juli 2019.

Wivema Vastgoed is gecertificeerd bij het SCVM en NRVT, voor zowel de woningmakelaardij als bedrijfsmatig -en agrarisch vastgoed. Voorts zijn wij als makelaarskantoor lid van de branche-organisatie VBO. Binnen de regio bedient het makelaarskantoor de complete vastgoedmarkt.

Met wortels in de agrarische sector beschikt Wivema Vastgoed over de nodige expertise en ervaring op het gebied van verkoop en taxatie van agrarisch vastgoed en woningen. Daarnaast heeft het makelaarskantoor zich gespecialiseerd in taxatie, verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed.

Door continu mee te bewegen met de marktomstandigheden en veranderende wet- en regelgeving wil Wivema Vastgoed samen met haar klanten het beste resultaat behalen.

Neem contact met ons op